duminică, 30 ianuarie 2011

INITIATIVA PARINTILOR CLASEI a-II-a A

Iata o noua dovada ca atunci cand vrei,se poate! Chiar daca investitia este oarecum mai mica decat ale claselor amintite mai inainte,este si aceasta demna de luat in seama,mai cu seama ca era imperios necesara!
Clasa a-II-a A,nu mai avea efectiv un loc in care dascalii sa-si expuna lectiile! Este vorba despre tabla clasei,care era veche,deteriorata,inaccesibila unor conditii cat de cat normale de scriere si predare .
Au pus mana de la mana,si au incercat sa stranga banii pentru o tabla noua,tabla confectionata dintr-o sticla speciala,si care costa,la cel mai accesibil pret,undeva in jur de 1300 lei!(13 milioane lei vechi!).
Cu tot efortul facut,dupa ce in prealabil casierul clasei stransese suma pentru Fondul Scolii si al Asociatiei,(aproape 300 lei),nu s-a reusit decat strangerea sumei de 1000 lei.
Atunci ,s-a apelat la sprijinul Asociatiei de Parinti,care,a returnat astfel fondul strans si contribuind exact cu suma de care mai era nevoie:300 lei.
Si uite asa,un nou proiect,o noua dovada de solidaritate si colaborare a prins viata!
Felicitari si parintilor de la clasa a-II-a A,iar copiilor si d-nei invatatoare le dorim sa se bucure din plin de TABLA CEA NOUA!Si sa o foloseasca astfel incat sa poata beneficia de ea si generatiile urmatoare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu