duminică, 30 ianuarie 2011

INITIATIVA PARINTILOR CLASEI a-I-a A

Nu puteam sa nu semnalez o initiativa demna de toata lauda,care ,printr-un efort deosebit,a dus la dotarea unei clase cu un televizor LCD si un laptop de ultima generatie!Este vorba de clasa a-I-a A,invatatoare Drehuta Liliana.Continuand eforturile depuse de parintii care tocmai au "trecut" in clasa a -V-a A,parintii "boboceilor"de la clasa a-I-a ,coordonati si impulsionati de d-nul Burgheaua,au reusit sa aduca in clasa lor cele doua obiecte amintite mai sus,care au costat,nici mai mult nici mai putin decat suma de 5.600 lei!
La acest efort deosebit din partea parintilor au participat:
-Un Parinte DEOSEBIT,si care nu doreste sa se faca cunoscut a cumparat  televizorul LCD ,ba mai mult a contribuit si cu suma de 350 lei pentru achizitionarea laptop-ului.!
-SC OLINT SRL -1200 lei
Parintii clasei a-I-a A-950lei
Asociatia de parinti a scolii- 300 lei

Felicitari tuturor celor implicati ,si ,pentru astfel de initiative,menite sa imbunatateasca conditiile de studiu si invatamant ale elevilor ,Asociatia de Parinti va oferi mereu sprijin !Si nu numai Asociatia,ci si conducerea scolii!
Va asteptam si pe ceilalti cu astfel de initiative ,fie ele cat de mici,dar ,care pot ajunge mari,daca exista unitate,sprijin si conlucrare.
MULT SUCCES clasei a-I-a A,sa va bucurati de investitiile facute,iar dvs,dragi parinti multa sanatate si putere !
Cu stima,
Radu Vasile Ianovici
in numele Comitetului Director al ASPS Regina Elisabeta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu